NEVŞEHİR / MERKEZ - Boğaz İlkokulu

Okulda Diyabet Eğitimi

Okulumuzda Diyabet Programı Eğitimi Verildi

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Diyabet Programı Eğitimi ile ilgili yazısı doğrultusunda Dünya Diyabet Günü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerine okulumuz konferans salonunda ´Diyabet Programı Eğitimi´ verildi. Programda Okullarda Diyabet tanıtım filmi tüm öğretmen ve öğrencilerimize izlettirilerek çocuklarda diyabetin erken tanısı ve okulda diyabetli öğrencilerin bakımı konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Ayrıca öğretmenlerimizin sınıflarında Diyabet Eğitimi üzerinde durmaları ve velilerimizi de yapılan toplantılarda bilgilendirmeleri gerekliliği üzerinde duruldu.

Yayın: 13.11.2017 - Güncelleme: 18.03.2021 11:10 - Görüntülenme: 453