NEVŞEHİR / MERKEZ - Boğaz İlkokulu

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YUSUF YAZICI'NIN OKULUMUZU ZİYARETLERİ

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI,  ''Maarif50 Projesi"nin alt projelerinden olan ''Kitaplara Göz Değsin'' projesi ile ilimizde öğrenim gören her kademedeki öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması, öğrencilerimizin hayal dünyasının geliştirilmesi, kelime dağarcıklarının zenginleştirilmesi, okuduğunu anlama ve kendini ifade etme düzeyinin arttırılmasının hedeflendiğini belirtti. Bu proje ile öğrencilerimiz arasında dayanışma, paylaşma, yardımlaşma kültürünü güçlendirerek sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesini, onların sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sağlandığını ifade eden Sayın YAZICI; okulların birbirleri ile kitaplarını paylaşmasını sağlayan proje ile öğrencilerimize, birbirlerine destek olmanın ve birlikte daha güçlü olmanın değerini öğretiyoruz, dedi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI, daha sonra okulun birimlerinde de incelemelerde bulunarak Okul Müdürü Davut YALÇIN'dan bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunan İl Müdürümüz, Nevşehirimizin güzide eğitim camiasına teşekkür etti.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 10:41 - Görüntülenme: 40