NEVŞEHİR / MERKEZ - Boğaz İlkokulu

Anasınıfı Öğretmenlerimizde Görev Değişikliği

Okulumuzda Anasınıfı Öğretmenlerimizde Görev Değişimi Oldu

Okulumuzda dönem başından itibaren ücretli öğretmen olarak görev yapan Elif TÜRKCÜ ve Rahile GÜÇLÜ kadrolu anasınıfı öğretmenlerimizin göreve başlaması nedeniyle 1. dönem sonu itibarıyla okulumuzdaki görevlerinden ayrıldılar.Özverili bir şekilde çalışarak okulumuza ve öğrencilerimize büyük katkılar sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

2.Dönemin başlamasıyla birlikte okulumuz anasınıfı öğretmeni Cansu ÖZTÜRK ARKAZ ve okulumuza yeni atanan anasınıfı öğretmeni Sevgi PARLATAN anasınıflarımızda eğitim öğretime devam edeceklerdir.Yeni anasınıfı öğretmenimiz Sevgi PARLATAN´a da okulumuzdaki görevinde başarılar diliyoruz.

Rahile GÜÇLÜ-Elif TÜRKCÜRahile GÜÇLÜ-Elif TÜRKCÜRahile GÜÇLÜ-Elif TÜRKCÜRahile GÜÇLÜ-Elif TÜRKCÜCansu ÖZTÜRK ARKAZSevgi PARLATAN

Yayın: 30.01.2018 - Güncelleme: 18.03.2021 11:08 - Görüntülenme: 492